Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Hoera! Johnny de Mol is voor de tweede keer vader geworden

Wat een vrolijk babynieuws! Johnny de Mol (40) is voor de 2e keer vader geworden. Zijn vrouw Anouk (37) is bevallen van zoontje op 23 december 2019.

Het jongetje heeft de prachtige naam Fender gekregen, meldt Johnny met een lieve foto op Instagram.

Advertentie

Zwangerschap
Begin juni maakte het stel Anouks zwangerschap bekend. Op Instagram deelde Johnny een foto van een tekening van de 5-jarige Kiki, het dochtertje van Anouk uit een eerdere relatie. Hij schreef daarbij: “Kiki kan niet wachten… en wij natuurlijk ook niet! #babyontheway #happy #wordweerpapa #trots.”

Twee zoontjes
Johnny en Anouk zijn sinds 2016 een setje en stapten eind vorig jaar samen in het huwelijksbootje. Een paar maanden daarvoor werd hun eerste zoontje Johnny geboren. Dinsdag deelt Johnny de Mol een foto van zijn pasgeboren zoontje met de woorden: “Welkom Fender. Mama en de baby maken het goed! Papa moest even bijkomen. Fijne Kerst allemaal!”

Met zoontje Johnny:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Just chillin’ !! ❤️🙌🏻☺️ #dadlife #hééééérlijk

Een bericht gedeeld door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien