Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Surprise! Johnny Depp verrast fans op een geweldige manier

Dat de Amerikaanse acteur Johnny Depp zijn fans vaker verrast laat bovenstaande video wel zien. En hij deed het wéér. Zojuist, in Disneyland.

Is het ook altijd jouw droom geweest om oog in oog te staan met Johnny Depp? Ja? Dat snappen we. Dan ben je vast ontzettend jaloers als we je vertellen dat de acteur vandaag zijn fans verraste in Disneyland in Californië.

Advertentie

De acteur kwam namelijk zomaar opdagen bij een nieuwe attractie, vermomd als zijn beroemde alter-ego Captain Jack Sparrow. De pretparkattractie Pirates of the Caribbean is geïnspireerd op Dead Men Tell No Tales, het vijfde deel van de Pirates-serie, dat op 11 mei wereldwijd in première gaat.

Om dat te vieren nam Jack (of Johnny) uitgebreid de tijd om op de foto te gaan met fans. Superleuk toch?

Dead Men Tell No Tales draait vanaf 24 mei in de Nederlandse bioscopen.

LEES OOK:

Bron: Telegraaf. Beeld: Brunopress

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien