Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Johnny de Mol noemt zichzelf op déze foto 'plussize'

Johnny de Mol grapt op social media dat hij zijn ‘modellenleven’ een nieuwe kans gaat geven. Maar hij noemt zichzelf daarbij ook gelijk ‘plussize’.

Dat valt zijn fans gelijk op, want velen reageren dan ook verontwaardigd en vinden dat het met zijn extra kilo’s wel meevalt.

Advertentie

Perfect
‘Niks plussize, je bent gewoon lekker normaal’, reageert er iemand. Een ander zegt weer: ‘Hoe je eruitziet is belangrijker dan welke maat je hebt’. ‘Je bent perfect zo, hoor!’, vindt ook iemand. Johnny zegt het natuurlijk met een knipoog en laat aan zijn volgers met deze foto zien hoe hij de eerste aflevering van het nieuwe DanceSing presenteert. Het programma is sinds 10 januari te zien op SBS6.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik ga het modellen leven weer een kans geven.. 🤪📸💥 #pluszize #studiolife #modellife #travelling #fashion #highend #modellook #barfbarf #dancesing

Een bericht gedeeld door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron & Beeld: Instagram

Memoires van een Maîtresse – Deel 39: “Misschien kun jij maar beter gaan”

memoires

Premium

Blijkbaar moet Sabine de trossen losgooien als het op geduld aankomt. De Kapitein doet uiterst vaag over hoe hun relatie nu verdergaat en haar telefoon is nog steeds in handen van Erik de IT-man.

Wanneer ik terugkom van de markt, staat mijn woonkamer bomvol mannen. Vandaag verhuist Thijs. Hij heeft een mooi appartement gevonden, 2 straten verderop. Het voelt ongemakkelijk, met mijn bloemen in mijn hand en al die grote beren die zich ook geen houding weten te geven. “Iemand koffie?” roep ik, maar uit de mokken die zij schalks in de lucht houden, weet ik dat mijn vraag m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien