Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Johnny de Mol denkt met zijn zoontje op deze manier aan Guusje Nederhorst

Johnny de Mol was goed bevriend met Guusje Nederhorst, die in 2004 overleed aan borstkanker. Hij mist haar nog steeds, zo laat hij weten.

Guusje was in de laatste maanden van haar leven druk bezig met het schrijven van een kinderboek, Woezel & Pip. Nog altijd zijn de verhalen van de twee hondjes een hit onder kinderen.

Advertentie

Johnny leest nu, jaren later, zijn eigen zoontje voor uit het boekje van Guusje. Bij de foto schrijft Johnny: “Wie had dat ooit gedacht lieve Guusje! Jij vast en zeker. Zo leuk om dit aan kleine Johnny voor te lezen.”

Johnny en zijn baby-Johnny:

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Saturday mornings be like.. 💖🥳👊🏻🏴☠️ #kortnachtje #babyjohnny #lekkerknuffelen

Een bericht gedeeld door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op

Eerder deelde Johnny al een foto van hem samen met Guusje:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lieve Guus, je stichting @hetvergetenkind gaat goed en ik ben een trotse ambassadeur! We hebben al meer dan duizenden kinderen kunnen helpen maar we zijn er nog lang niet. 100.000 (!!) kinderen in NEDERLAND groeien op in gezinnen met meerdvoudige problemen. Denk aan verslavingen, leven onder de armoede grens en psychische stoornissen. Wij zijn er voor deze kinderen. Wij steunen deze kinderen. Wij zien deze kinderen. Wij geven deze kinderen de liefde die ze zo hard nodig hebben. Deze week is de week van Vergeten Kind en brengen we dit onder de aandacht. Ga naar Hetvergetenkind.nl voor meer info. Liefs J . #guusje #youaremissed #beautiful #legacy #trots #vergetenkind

Een bericht gedeeld door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien