Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Zó ziet de jongere broer van Marco Borsato eruit

Marco Borsato deelt regelmatig foto’s van zijn vrouw Leontine en hun kinderen, maar de rest van de familie zien we niet vaak voorbij komen. Gisteren kwam (bijna) de hele familie bij elkaar voor een etentje en dat vroeg natuurlijk om een familiekiekje.

Marco Borsato heeft een zus, Sylvana, en een broer, Armando. Armando kookte dit weekend voor Marco en zijn gezin zijn “beroemde risotto all’ amarone”. Dat moest natuurlijk vastgelegd worden. En wat blijkt: de twee lijken erg op elkaar. Armando heeft dan misschien niet de bekende krullen van zijn broer, toch zie je duidelijk dat de twee broers zijn. Toch?

Advertentie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gisteren de wereld beroemde risotto all’ Amarone gegeten van mijn broer! #familytime #familyfirst recept #bottegadelvino #italy

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gezellig avondje samen koken met de familie (risotto amarone) Broer zorgt voor de wijn 🍷…dusssss dat zit wel goed💪🏻

Een bericht gedeeld door Armando Borsato (@armando_borsato) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🍸gin tonic drinken met de baas👊🏻

Een bericht gedeeld door Armando Borsato (@armando_borsato) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: ANP.

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien