Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Tv-journaliste redt een leven tijdens live uitzending over orkaan Harvey

De Amerikaanse tv-journaliste Brandi Smith doet verslag van de rampzalige gevolgen van orkaan Harvey, als ze samen met haar cameraman Mario Sandoval ziet hoe een vrachtwagenchauffeur dreigt te verdrinken.

De vrachtwagen waar de man inzit staat tot de helft onder water en kan geen kant op. Het ziet er sterk naar uit dat de chauffeur gaat verdrinken.

Advertentie

Toeval bestaat niet

Brandi probeert contact te maken met de chauffeur, maar staat daarvoor te ver weg. Als er een hulpdienst toevallig voorbij rijdt, aarzelt Brandi dan ook geen moment: ze stopt de wagen en vertelt dat de chauffeur in het water dringend hulp nodig heeft. Ondertussen blijft de cameraman filmen.

Tv-station overstroomd

Hoe de man gered is, werd niet meer live uitgezonden: het tv-station KHOU 11 News waar Brandi verslag voor deed, overstroomde en werd geëvacueerd. Later maakte Smith op Twitter bekend dat buschauffeur Robert gered is en het goed maakt. Én verscheen de opname van de reddingsactie alsnog.

Reddingsactie

“Hij is vast erg nat, koud en bang”, hoor je Brandi zeggen. De reddingsbrigade vaart naar de vrachtwagen toe en hijst de chauffeur uit het passagiersraam naar buiten. Wát een opluchting, ook voor de journaliste: “Ik kan eindelijk weer ademen.”

Knuffel

Eenmaal in veiligheid, zegt chauffeur Robert: “Ik dank god dat jullie hier waren en me veilig aan land hebben gekregen.” De verslaggeefster is haar emoties onderhand niet meer de baas. En daarom vraagt ze aan Robert: “Dit gaat raar klinken, maar mag ik je een knuffel geven?”

Doden

Orkaan Harvey, dat inmiddels is afgezwakt tot een tropische storm, heeft in Texas al zeker 5 doden veroorzaakt. Ruim 1.000 mensen moesten door de reddingsdienst van hun dak afgehaald worden, uit de overstroming. De ravage is enorm: huizen zijn ingestort en wegen staan volledig onder water.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: Telegraph. Beeld: Twitter, KIJK

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien