Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

'Juf Ank' uit de Luizenmoeder gaat voor een nieuwe stap in haar carrière

Juf Ank uit de Luizenmoeder, gespeeld door actrice Ilse Warringa, gaat naast acteren óók iets heel anders doen.

Of nou ja, eigenlijk heeft ze het stilletjes aan al gedaan naast haar acteren. Zo schrijft Ilse ook boeken.

Advertentie

Nu heeft ze nét een nieuwe roman geschreven waarmee ze ook graag het theater in wil. Ilse is dol op schrijven. Zo vertelt ze in Linda’s Zomerweek dat ze als kind wel vijftig dagboeken had. Nu is haar droom haar boek op toneel tot leven te zien komen. Maar zover is het nog lang niet. Want Ilse is momenteel veel te druk met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen van De Luizenmoeder.

De enige die tot nu toe haar hele verhaal heeft gelezen, is haar man. Hoe hij heeft gereageerd op de tekst? “Hij vond het bijtend en schurend”, aldus Ilse. Wanneer Ilse weer in haar rol van juf Ank te zien is op televisie, is nog niet bekend. Maar dat zal ongetwijfeld ergens dit najaar zijn. Of ze haar roman ook daadwerkelijk gaat uitgeven, laat ze niet weten.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDAnieuws. Beeld: ANP

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien