Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Déze jurk van Amalia is de zomerhit van dit jaar

Koningin Máxima is al jaren een stijlicoon, maar nu lijkt prinses Amalia haar moeder achterna te gaan. De jurk die Amalia vorig jaar op een familiefoto droeg is deze zomer niet weg te denken van de stranden.

Het rood met witte jurkje dat Amalia droeg op een foto met de hele familie is van het merk Devotion. Het jurkje blijkt een perfect strandjurkje te zijn want je kunt geen strandtent inlopen of je komt het jurkje dat Amalia droeg tegen. De kans is groot dat zij het jurkje van het Griekse merk in Griekenland kocht, waar de familie een huis heeft, maar je kunt ‘m ook bij Nederlandse webshops bestellen voor  €169,95. Een flinke uitgave, maar dan loop je er wel bij zoals onze toekomstige koningin, Patty Brard, Katja Schuurman, Wendy van Dijk én Leontine Borsato.

Advertentie

Wist je dat je Libelle.nl ook gewoon kunt blijven volgen vanaf je vakantieadres? Als je binnen de EU op vakantie gaat, valt dataroaming (meestal) onder je bundel. Zo hoef je ons niet te missen vanaf de camping of je strandbedje!

Beeld: ANP.

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien