We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Deze jurk van Máxima is verkozen tot mooiste van 2018

Los van de belangrijke inhoud van koninklijke evenementen, kijken we maar wat graag naar de jurken van de royals. En dan natuurlijk vooral naar wat onze stijlvolle koningin Máxima draagt.

Nog leuker: de állermooiste jurk van het afgelopen jaar zien. Josine Droogendijk van ModekoninginMáxima.nl somde de twaalf mooiste outfits van Máxima uit 2018 op, lezers konden hierop stemmen. De terechte winnaar met 37 procent van de 7.853 stemmen is de beige japon geworden van één van haar favoriete ontwerpers, Jan Taminiau.

Advertentie

Máxima vond de jurk duidelijk zelf ook mooi, want ze droeg hem maar liefst twee keer. Niet alleen flaneerde ze in de japon tijdens de staatsieportretten, ook zagen we dit pareltje op Prinsjesdag in 2015.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Koningsdag 👑 🇳🇱

Een bericht gedeeld door Defekt (@defekt.gallery) op

De jurk is met de hand geverfd en geborduurd. Ook leuk: hij is geïnspireerd op de Japanse Zaal in paleis Huis ten Bosch, waar ze dit jaar naartoe gaan verhuizen.

Nummer 2
Op nummer twee eindigt de elegante jurk die Máxima droeg toen ze de Britse royals ontmoette tijdens het staatsbanket in Buckingham Palace. Ook deze jurk is ontworpen door Jan Taminiau. Oh, en de prachtige diadeem? Dat is een zeldzaam 40-karaats diamanten exemplaar die voor het eerst in 46 jaar werd gedragen. In één woord: wauw!

Maxima-libelle

Derde plek
Op plek drie staat een gebloemde jurk van modehuis Natan. Voor het officiële bezoek van de president van Mexico zocht Máxima een, voor koninklijke begrippen, informele maar fleurige rood-wit-blauw jurk uit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Queen Maxima (@queenmaxima_fashion) op

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: ModekoninginMáxima.nl. Beeld: ANP. 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien