Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Waarom de jurk van Tweede Kamerlid Sandra Beckerman het gesprek van de dag is

Kamerlid Sandra Beckerman verscheen woensdag in een strakke blauwe jurk in de Tweede Kamer. Deze jurk werd op Twitter uiteindelijk het gesprek van de dag.

Het begon allemaal met de tweet van journalist Jan Kuitenbrouwer over de outfit van Sandra. Het enige wat hij bij een screenshot van Sandra in de Tweede Kamer zei was: “2020. Kamerlid.”

Advertentie

‘Niet representatief’

Op de foto draagt Sandra een strak blauw jurkje met daaroverheen een leren jasje. Niks mis mee, zou je zeggen. Toch vindt Kuitenbrouwer dat ze zich niet representatief kleedt. Zo legt hij later uit: “Kleed je wat zakelijker en je wordt nóg serieuzer genomen. Er is rare glamourwedloop gaande onder sommige vrouwen in de Tweede Kamer.”

Goede volksvertegenwoordiger

Zijn tweets schieten bij veel mensen in het verkeerde keelgat en er ontstaat een fikse discussie. Velen vinden het een denigrerende reactie van Kuitenbrouwer. Volgens hen gaat het in de Tweede Kamer niet om de kleding die de Kamerleden dragen, maar om wat ze te zeggen hebben. En volgens hen is Sandra Beckerman juist een heel goede volksvertegenwoordiger. “Eén van de allerbeste Kamerleden, die altijd opkomt voor mensen in de knel” en “Goeie politica. Op handen gedragen in Groningen en omstreken”, klinkt het tussen de reacties.

Zelf moet Sandra er gelukkig alleen maar om lachen. “Zo, mijn werkdag is bijna afgelopen. Maar morgen weer nieuwe kansen om mensen af te leiden”, grapt ze dan ook op Twitter.

Om het toch nog maar even over de jurk te hebben: wij vinden dat ‘ie Sandra prachtig staat en zijn fan van de felle kleur. Wil je iets soortgelijks? We hebben de leukste knalblauwe jurken voor je op een rijtje gezet:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter. Beeld: ANP

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien