Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

K3-meisjes reageren eindelijk op het vertrek van manager Kristel

Een halfjaar na het vertrek van manager en voormalig K3-zangeres Kristel Verbeke, reageert het huidige trio eindelijk op die gebeurtenis. Het gerucht ging destijds dat de 3 nieuwe zangeressen van haar af wilden.

“Onzin. We missen haar”, aldus Hanne, Klaasje en Marthe. Vooral in praktisch opzicht merken ze dat Kristel weg is. “Ze nam ons veel werk uit handen. Mails die zij behandelde, komen nu bij ons terecht. Je voelt gewoon dat er meer druk op onze schouders ligt. En verantwoordelijkheid. Kristel zit er niet meer tussen om dingen op te vangen. Als we iets niet goed deden, verdedigde zij ons. Nu moeten we dat zelf doen,” vertelt Klaasje in een interview met Story.

Advertentie

Een stuk zelfstandiger
“Kristel had voor alles heel goede tips. Die heb ik wel onthouden, maar toch missen we soms haar goede raad,” vult Hanne aan. “Maar Kristel heeft ons alles geleerd wat ze ons wilde leren. Ze kon ons met een gerust hart loslaten, omdat ze wist dat we er klaar voor waren. Ze voorspelde dat we een stuk zelfstandiger zouden worden, omdat we voortaan zelf over alles moesten nadenken. Die ervaring wilde ze ons niet afnemen.”

Bellen
Gelukkig voor de meiden is Kristel niet helemaal uit hun leven verdwenen. “We hebben intussen al elk apart met haar afgesproken. En als we niet weten hoe we iets moeten aanpakken, mogen we haar nog altijd bellen.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Telegraaf. Beeld: ANP

Tessel Tindert: “Ik waardeerde zijn eerlijkheid, maar die deed ook pijn”

Tessel Tindert

Ik lig in mijn bed onder een dun lakentje en kan niet slapen. Mijn slaapkamer krijg ik bij deze superhittegolf niet meer koel, hoewel ik daar de gordijnen de hele dag dichthoud. Mijn ventilator is stuk. Morgen een nieuwe bestellen, noteer ik in mijn hoofd.

Na een half uur sta ik op en loop de woonkamer in. De maan schijnt door een van de dakramen naar binnen en bij het open raam waait een zoel windje langs mijn klamme rug. Ik schenk een restje witte wijn in en pak de brief van Wijnand er nog eens bij. D

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien