Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Kandidaat die vrijwillig Expeditie Robinson verliet reageert zelf op het vertrek

Volg je Expeditie Robinson maar heb je de zevende aflevering nog niet gezien? Wees dan bewust dat er spoilers te lezen zijn.

Waar veel mensen dolgraag mee zouden willen doen aan Expeditie Robinson, was zondagavond te zien hoe Frank van der Lende vrijwillig zijn spullen pakte. Hij heeft naar eigen zeggen zijn overwinningen behaald en maakte de beslissing om naar huis te gaan. In Kamp Noord ziet verdrietige Eva haar collega vertrekken, maar Thomas en Shary-An lijken zich er minder druk over te maken.

Advertentie

Reacties
Kijkers hadden dit niet zien aankomen, schrijven ze op Twitter. Wel vinden ze dat hij dit beter had kunnen aankondigen ná de proef en begrijpen dat Hugo boos is geworden.

#hoitjes
Behalve dat Frank in Eilandpraat met Luuk praat over zijn vertrek, plaatste hij ook alvast een berichtje op Instagram om zijn keuze wat te verhelderen:

‘Vrienden. Ik heb ‘t hoofd moeten buigen. Ik wilde heel graag terug naar mijn vriendinnetje, naar mijn vrienden, familie en naar mijn eigen huis. Oftewel mijn eigen leven. Ik heb veel met mijn lieve eilandmaatjes erover gepraat en besloot voor mijn eigen geluk te kiezen. Wat een avontuur was het! Veel kijkplezier nog en dank voor alle berichten de afgelopen weken en laat de vlechten hoogtij vieren!’. Toepasselijk sluit hij het bericht af met #hoitjes.

Duivelseiland
Helaas moest er tijdens de laatste Eilandraad voor de Samensmelting nóg iemand weggestemd worden. Kelvin zag hoe het 3-3 stond tussen hem en Akwasi. Uiteindelijk was het Akwasi die met 1 stem meer naar Duivelseiland vertrekt. Maar wie weet zien we hem nog terug in de Samensmelting… Spannend!

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: RTL, Instagram

Lees meer

Speel hier de snackpuzzel van zondag 23 februari gratis

snackpuzzel

Premium

Zin in een puzzel? Waag je dan aan deze gratis snackpuzzel van zondag 23 februari – gewoon lekker online. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en je hebt 7 dagen om de snackpuzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien