Heerlijk ontspannen: Wellness tickets nu voor 15,95

Zoek binnen:

Alle kandidaten Wie is de Mol? bekend dankzij een heel oplettende kijker

De afgelopen dagen verschenen er al geheimzinnige berichten van Wie is de Mol? op social media. De echte fans dachten al hints te herkennen. Maar er is één oplettende kijker die echt een grote ontdekking deed.

Ben je leuk in Colombia op vakantie, zie je opeens de kandidaten van Wie is de Mol? op een muurschildering staan. Een fan van het programma kwam deze tekening tegen in Colombia en wist dus al precies welke kandidaten meedoen aan het nieuwe seizoen van het programma. Zijn grote ontdekking deelde hij natuurlijk op social media.

Advertentie

Kandidaten
De tien kandidaten die op de muurschildering staan, zijn: patissier Robèrt van Beckhoven (Robèrt! In Wie is de Mol!) , radio-dj Stefan Stasse, rapper Lil’ Kleine, nieuwslezeres Merel Westrik, presentatrice Evelien de Bruijn, acteur Rick Paul van Mulligen, actrice Sarah Cronis en make-up artiest Nikkie de Jager. De AVROTROS heeft nog niet op deze ontdekking gereageerd.

Muurtekening
De muurtekening zou wel de oplossing zijn van een van de hints die is geplaatst op social media. Vanochtend werd er een cijfercode geplaatst met als oplossing: COMUNA, een wijk in de stad Medellin in Colombia. De overige hints waren ‘met de rug tegen de muur’ en ‘oefening baart kunst’, wat zou wijzen op de muurschildering. Zou dat misschien allemaal van tevoren bedacht zijn? Of zijn de kandidaten nu echt per ongeluk uitgelekt?

Wie is de Mol? is vanaf 5 januari weer te zien op televisie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

BREAKING!! De kandidaten zijn gevonden! Herken jij ze? #widm @detunnelvisie

Een bericht gedeeld door Felix – Wie is de Mol? (@felixwidm) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD.nl. Beeld: ANP.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien