Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Met dit vroegere kapsel lijkt Chantal Janzen ontzettend op Linda de Mol

Chantal Janzen kennen we nu allemaal van de vele televisieprogramma’s die ze presenteert. Maar ook zij is ooit klein begonnen.

Ze studeerde aan de Hogeschool van de Kunsten in Amsterdam en kreeg les in klassieke dans, moderne dans, jazzdans, acteren, spel en zang, tapdansen en musicalrepertoire. Ze brak door als musicalster. Ze speelde onder andere in de musicals Crazy for You, Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer? en Saturday Night Fever (Stephanie Mangano). Ze speelde de rol van Stephanie in 2002, toen Chantal ook nog voorzien was van een behoorlijk ander kapsel.

Advertentie

Met sproetjes
Een coupe die vooral doet denken aan haar gewaardeerde collega, Linda de Mol. Die zelfde lok… Wat een toevallige overeenkomst. Het was ook de tijd dat het tweede deel van Costa!, Volle Maan, werd opgenomen, en Chantal nog de rol van Andrea speelde. Chantal in 2002:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien