Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Karin Bloemen maakt bijzonder babynieuws bekend

Karin Bloemen heeft woensdagavond bijzonder nieuws bekendgemaakt: Gerben, de zoon van haar zus, verwacht zijn eerste kindje. Na het overlijden van zijn moeder heeft Karin de zorg voor haar neef op zich genomen.

De comédienne vertelde in RTL Boulevard dat Gerben zijn eerste kindje verwacht en zei dat ze het “hartstikke leuk vindt om oma te worden”. Ze is door het dolle heen en vindt het “enig en kijkt ernaar uit.”

Advertentie

Gerben
Karin Bloemen verloor haar zus Annelies en twee van haar kinderen bij een woningbrand. Alleen zoontje Gerben overleefde het. Eerder dit jaar spraken we haar over haar boek Mijn ware verhaal en zei ze daarover: “Toen Gerben in het ziekenhuis lag, zei ik meteen tegen de verpleging: ‘hij gaat met mij mee, ik word de voogd.’ Fysiek mankeerde hij niets, hij had een beetje rook ingeademd. Maar hij was totaal van slag. Hij had helemaal niets meer. “

Lees hier het hele interview met Karin Bloemen (Libelle Premium): “Mijn moeder had het liefst gehad dat ik mijn mond hield”

BEKIJK OOK: Karin Bloemen: ‘Ik was doodsbang om weer te gaan staan’

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Ester Gebuis

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien