Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Kate en Meghan in stijlvolle outfits op weg naar kerstviering

De Britse royals, onder wie Kate Middleton en Meghan Markle, trapten hun kerstviering vanochtend af met een bezoek aan de St. Mary Magdalene Church in Sandringham, waar zij een kerkdienst bijwoonden. En dat deden de dames in stijl.

Het is niet voor het eerst dat Meghan Markle bij de traditionele kerstviering op het koninklijke landgoed in Sandringham is. Wél is het haar eerste keer als officieel lid van de familie. De bijna zes maanden zwangere Meghan loopt, helemaal gekleed in het blauw en zwart, arm in arm met haar man Harry naar de kerk. Naast hen lopen Kate in een rode jas en fluwelen handschoenen, William en vader Charles.

Advertentie

Hoewel er sprake zou zijn van spanningen tussen Meghan en Kate, is daar niets van te merken: druk kletsend lopen de twee langs het uitgerukte publiek. De familie verblijft al sinds vorige week op het landgoed Sandringham, dat eigendom is van de royals. Samen keken ze daar gister naar de toespraak van Queen Elizabeth. ’s Avonds stond er een diner op het menu. Na de kerkdienst van vandaag zullen de royals aanschuiven voor een kerstlunch.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: Getty Images, Twitter, Instagram

Maike heeft de Katwijkse ziekte: “Ik ben eigenlijk een tikkende tijdbom”

Katwijkse

Premium

Maike Varkevisser (30) heeft de Katwijkse ziekte, een aandoening waardoor uiteindelijk hersenbloedingen ontstaan. Zoals bij haar oma en haar vader. Eén ding weet ze heel zeker: dat het haar zoontje Yves niet staat te wachten.

“Soms sluip ik zijn kamertje binnen, om bij zijn bedje stiekem te kijken hoe hij ligt te slapen. Mijn lieve Yves. Zo rustig en tevreden. Wat zou mijn vader blij zijn geweest met zijn eerste kleinkind. Hij heeft hem nooit gezien, want papa overleed afgelopen zomer, toen ik vier ma

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien