Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Dit is de vreemde kledingregel waar Kate zich aan moet houden

Wat Kate Middleton ook aantrekt, ze weet er altijd mensen mee te inspireren. Regelmatig kiest de hertogin voor een chique jas, die ze zelfs wanneer het zonnetje gaat schijnen niet uit doet.

Kate stemt haar jas eigenlijk altijd af op de rest van haar outfit, maar die outfit die ze onder de jas draagt, zien we maar zelden. Ook koningin Elizabeth en Meghan Markle trekken hun jas, zelfs binnen, vaak niet uit. Dat heeft alles te maken met de etiquette.

Advertentie

Achter de schermen
Volgens de etiquette is het namelijk niet netjes voor een vrouw met de status van Kate en Meghan om hun kleding in het openbaar uit te trekken, ook al is de kleding onder de jas net zo netjes als de jas zelf. Mochten de koninklijke dames het toch warm krijgen, dan is het wel toegestaan om ergens achter de schermen hun jas even snel uit te trekken.

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Graziadaily.co.uk. Beeld: Getty

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien