Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Dit is de vreemde kledingregel waar Kate zich aan moet houden

Wat Kate Middleton ook aantrekt, ze weet er altijd mensen mee te inspireren. Regelmatig kiest de hertogin voor een chique jas, die ze zelfs wanneer het zonnetje gaat schijnen niet uit doet.

Kate stemt haar jas eigenlijk altijd af op de rest van haar outfit, maar die outfit die ze onder de jas draagt, zien we maar zelden. Ook koningin Elizabeth en Meghan Markle trekken hun jas, zelfs binnen, vaak niet uit. Dat heeft alles te maken met de etiquette.

Advertentie

Achter de schermen
Volgens de etiquette is het namelijk niet netjes voor een vrouw met de status van Kate en Meghan om hun kleding in het openbaar uit te trekken, ook al is de kleding onder de jas net zo netjes als de jas zelf. Mochten de koninklijke dames het toch warm krijgen, dan is het wel toegestaan om ergens achter de schermen hun jas even snel uit te trekken.

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Graziadaily.co.uk. Beeld: Getty

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien