Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Kate Middleton onthult: kunnen we binnenkort een 4e baby verwachten?

Het Britse koningspaar William en Kate heeft nu 3 kinderen: George, Charlotte en Louis. Komt daar binnenkort een 4e kind bij? Kate deed daar onlangs een verrassende uitspraak over.

Afgelopen woensdag waren Kate en William in de Engelse stad Bradford om vertegenwoordigers van diverse geloofsgemeenschappen en maatschappelijke organisatie te bezoeken. Fans van het Britse koningshuis hadden geluk: Kate kwam nog even een praatje maken.

Advertentie

Een 4e kind?

People laat weten dat Kate met een van deze fans, de 25-jarige Josh, in gesprek raakte over de kinderen. Josh vertelde de hertogin dat hij bij alle 3 de geboortes van haar kinderen een kaart had gestuurd. Ook de vraag of er nog een 4e kind komt, kwam in het gesprek ter sprake. Voor alle royal-fans die hierop gehoopt hadden, is het antwoord teleurstellend: nee, er komt waarschijnlijk niet nóg een kind.

William wil niet

De reden hiervoor? William zou het niet willen. Kate vertelde de fan: “Het is onwaarschijnlijk dat er een 4e kind komt, ik denk niet dat William dat wil.” Geen gezinsuitbreiding voor het Britse koningspaar, dus. Opmerkelijk, want toen Kate vorig jaar met William in Noord-Ierland was, liet ze fans ter plekke nog weten dat ze zich bij het zien van een schattige 5 maanden oude baby broody voelde. Het Engelse woord ‘broody’ laat zich in het Nederlands het beste vertalen als het hebben van ‘rammelende eierstokken’. Nu lijkt het er dus op dat William deze gevoelens niet met haar deelt.

Benieuwd hoe Kate er ook alweer uit zag tijdens haar zwangerschap? Dít waren haar beste zwangerschaps-outfits: 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Nu.nl. Beeld: Brunopress

Zo ziet deze week (28 januari t/m 4 februari) eruit volgens je numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien