Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Zó zag Kate Middleton eruit toen ze 7 jaar oud was

Engeland’s trots Kate Middleton viert vandaag haar 37e verjaardag. De hertogin is al jaren een van de bekendste vrouwen van het land, maar hoe zag ze er eigenlijk uit als klein meisje?

Vorig jaar vierde Kate haar verjaardag rustig thuis met prins William en de kinderen, omdat ze toen nog zwanger was van prins Louis. Hoe ze haar verjaardag dit jaar viert, is niet bekend. Wel krijgt de hertogin veel felicitaties op social media.

Advertentie

Uit de oude doos
Zo deelde een fan van de Britse koninklijke familie een kiekje uit de oude doos waarop een 7 jaar oude Kate te zien is. De foto werd volgens het bijschrift gemaakt in 1989 om het nieuwe familiebedrijf van de Middletons te promoten. Op de foto zie je Kate exact 30 jaar geleden samen met haar moeder, haar broer James en zus Pippa:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: Getty.

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien