Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Kate Middleton brengt eerbetoon aan Diana met bijzondere accessoire

Woensdagavond was de Britse koninklijke familie aanwezig bij een receptie in Buckingham Palace. De outfit van Kate Middleton was prachtig als altijd, maar het was vooral 1 van haar accessoires die de aandacht trok.

Kate droeg op de receptie een donkerblauwe, fluwelen jurk van Alexander McQueen die tot de grond reikte. Om haar look af te maken, droeg de hertogin van Cambridge allerlei diamanten accessoires, waaronder een opvallende ketting en pareloorbellen.

Advertentie

1 van de favorieten
Maar het waren niet haar oorbellen of ketting waar alle blikken op gericht waren, maar de fonkelende tiara die op haar hoofd pronkte. Deze lover’s knot-tiara was namelijk 1 van de favoriete stukken van Kates overleden schoonmoeder prinses Diana.

Huwelijkscadeau
Achter de tiara schuilt een bijzonder verhaal. Queen Elizabeth gaf het diamanten pronkstuk in 1981 als huwelijkscadeau aan Diana. Na haar overlijden kreeg Kate de tiara, die ze inmiddels al meerdere keren heeft gedragen op bijzondere gelegenheden.

Kate met de prachtige tiara:

Dol op alles wat met het koningshuis te maken heeft? Haal dan onze Libelle Royal-special voor de feestdagen in huis:

Libelle Royal
Libelle Royal
- € 7,95
Bestel hier

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: Vogue. Beeld: ANP

Sylvia Witteman: “Ik besefte dat ik het handschrift van mijn zoon al een jaar of tien niet had gezien”

zoon

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week schrijft ze over haar mobielloze zoon. 

Ik stond vredig een courgette te raspen, want iedereen is dol op courgettekoekjes (courgette grof raspen, mengen met een theelepel zout, goed het vocht eruit drukken, rasp mengen met een paar lepels bloem, peper, knoflook, een ei en wat verkruimelde feta, wat olie in de hete koekenpan, bergjes beslag erin, beetje platduwen, aan beide kanten op m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien