Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Kate Middleton brengt eerbetoon aan Diana met bijzondere accessoire

Woensdagavond was de Britse koninklijke familie aanwezig bij een receptie in Buckingham Palace. De outfit van Kate Middleton was prachtig als altijd, maar het was vooral 1 van haar accessoires die de aandacht trok.

Kate droeg op de receptie een donkerblauwe, fluwelen jurk van Alexander McQueen die tot de grond reikte. Om haar look af te maken, droeg de hertogin van Cambridge allerlei diamanten accessoires, waaronder een opvallende ketting en pareloorbellen.

Advertentie

1 van de favorieten
Maar het waren niet haar oorbellen of ketting waar alle blikken op gericht waren, maar de fonkelende tiara die op haar hoofd pronkte. Deze lover’s knot-tiara was namelijk 1 van de favoriete stukken van Kates overleden schoonmoeder prinses Diana.

Huwelijkscadeau
Achter de tiara schuilt een bijzonder verhaal. Queen Elizabeth gaf het diamanten pronkstuk in 1981 als huwelijkscadeau aan Diana. Na haar overlijden kreeg Kate de tiara, die ze inmiddels al meerdere keren heeft gedragen op bijzondere gelegenheden.

Kate met de prachtige tiara:

Dol op alles wat met het koningshuis te maken heeft? Haal dan onze Libelle Royal-special voor de feestdagen in huis:

Libelle Royal
Libelle Royal
- € 7,95
Bestel hier

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: Vogue. Beeld: ANP

Speel hier de snackpuzzel van zondag 26 januari gratis

snackpuzzel

Premium

De gratis puzzel van 26 januari is ons er eentje! Lukt het jou om 'm op te lossen? Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien