Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Kate Middleton haalt de zomer nog even terug met prachtige blauwe jurk

De zomer is nu echt bíjna voorbij, maar dat is voor Kate Middleton geen reden om haar bloemetjesjurk in de kast te hangen. Dinsdag verscheen de hertogin in een lichtblauwe jurk die de zomer weer even terug laat komen.

Kate was aanwezig bij de opening van een nieuwe tuin die speciaal voor kinderen is aangelegd. Een reden voor haar om een nieuwe jurk uit de kast te trekken. Ze verscheen in een zomerse babyblauwe kleur met roze bloemen waar ze lichte sleehakken bij droeg:

Advertentie

 

Jurken
Fan van deze nieuwe jurk van Kate? De lange jurk is de populairste modetrend van dit moment. Wij hebben de leukste lichtblauwe jurken op een rijtje gezet:

 

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Hellomagazine.co.uk. Beeld: Getty

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien