Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Kate Middleton gespot in betaalbare jurk van déze bekende winkelketen

Kate Middleton ziet er altijd om door een ringetje te halen. De vrouw van prins William wordt geregeld gespot in dure designerkleding van bekende merken, maar soms kiest ze voor lekker betaalbaar. Zo ook woensdag, wanneer ze gespot wordt in een geruite jurk van Zara.

Wat is ze ook lekker gewoon gebleven, he?

Advertentie

Werkbezoek

Kate Middleton en prins William brachten woensdagmorgen een bezoek aan Bradford, waar ze jonge mensen en hun werkgevers ontmoetten. Ook bezochten ze er een groot gemeenschapsproject in Bradford. Dit project is opgezet om de band tussen grootouders en hun kleinkinderen te versterken.

Piekfijn koningspaar

Ondanks de intense periode in het koningshuis zag het koningspaar er piekfijn uit. Prins William droeg een blauwe pantalon met bordeauxrode trui en witte blouse eronder. Hij maakte het geheel af met een nette blauwe mantel. Maar de ogen waren al snel gericht op de kleding van Kate, aangezien ze een betaalbare jurk bleek te dragen.

Betaalbare jurk Kate

Onder haar klassieke wintermantel droeg de hertogin van Cambridge namelijk een jurk van winkelketen Zara. Het betreft een geruite jurk in grijze en zwarte tinten, die tot op haar enkels kwam. De jurk zat bij de hals vastgeknoopt met een grote strik en Kate zag er dan ook klassiek en tijdloos uit.

Helaas is de jurk momenteel niet verkrijgbaar in de webshop van de Spaanse modegigant. Maar we hebben voor het gemak wel een aantal andere fijne jurken met dezelfde print voor je verzameld.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Daily Mail, Twitter. Beeld: Brunopress

Zo ziet deze week (28 januari t/m 4 februari) eruit volgens je numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien