Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Kate Middleton straalt in prachtige stippenjurk

De immer stijlvolle Kate Middleton is dinsdag gespot in een prachtige jurk met klassieke stippenprint. Ze omarmt ermee een van dé grote trends van dit modeseizoen en ziet er stralend uit.

Het is geen jurk van midilengte, zoals we van Kate Middleton gewend zijn. De jurk die ze draagt komt namelijk tot op haar enkels. Haar blauwe pumps komen nog maar net onder de jurk uit.

Advertentie

Werkbezoek
De reden voor deze opvallende outfit is een werkbezoek aan Bletchley Park in Milton Keynes. Kate Middleton bezocht het park voor een speciale D-Day-tentoonstelling in het gerestaureerde Teleprinter-gebouw. De tentoonstelling vindt plaats aangezien de indrukwekkende oorlogsgebeurtenis uit 1944 dit jaar 75 jaar geleden is.

De jurk van Kate Middleton
De jurk die Kate Middleton voor de gelegenheid heeft aangetrokken is van ontwerper Alessandra Rich, en voorzien van opvallende knoopjes over de hele lengte. De kraag is ook wit. Om de outfit af te maken draagt de moeder van 3 er klassieke pareloorbellen bij. Het is niet de eerste keer dat Kate de jurk draagt, want ze werd er vorig jaar op familiefoto’s ook al in gespot.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Prima. Beeld: ANP Foto

Ryanne van Dorst: “Ik praat al snel te veel, ik zeg alles wat in me opkomt”

Ryanne van Dorst - Libelle

Premium

Ryanne van Dorst (35) is muzikant en programmamaker. Ze maakt de podcast Apodcalypse over artiesten en hun muziek. Ryanne heeft een vriendin en woont in Rotterdam.

Waarom moeten we je podcast Apodcalypse luisteren?
"Dat hóeft niet, maar ik wilde voordat de wereld vergaat nog één keer door mijn platenkast lopen. In de podcast luister ik van elke plaat één nummer. Als je meeluistert, leer je misschien nieuwe muziek kennen. Het

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien