Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Kate Middleton fleurt straatbeeld op met opvallende paarse outfit

De vrouw van prins William heeft een klassieke kledingstijl en ziet er altijd stijlvol en netjes uit. Maar vrijdag gooit Kate Middleton het over een andere, kleurrijke boeg. Want ze draagt een opvallende paarse outfit naar een belangrijk werkbezoek. Een gewaagde look voor de hertogin!

Kate Middleton maakte vrijdag haar opwachting voor een werkbezoek aan het East Anglia’s Children’s Hospices in Norfolk, Engeland.

Advertentie

Werkbezoek
Het East Anglia’s Children’s Hospices zorgt voor kinderen en jongeren met levensbedreigende aandoeningen. Ook ondersteunt de instelling de betrokken families. De
zorg die het hospice aanbiedt bestaat uit onder andere specialistische verpleegkundige zorg, activiteiten, therapieën, counseling en vrijwilligersdiensten in het ouderlijk huis van de kinderen.

Gewaagde look
Kate Middleton had voor de belangrijke gelegenheid aan dit bijzondere hospice een paarse outfit uit de kast getrokken. Haar aanwezigheid fleurde de grijze dag dan ook direct op. De hertogin van Cambridge droeg het ensemble van ontwerper Oscar de la Renta al eerder, tijdens een bezoek aan het Royal Opera House in januari.

Wil je net als Kate in het paars gekleed? Bekijk hier dan onze selectie:

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Daily Mail. Beeld: ANP, Bruno Press

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien