Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Kate Middleton fleurt straatbeeld op met opvallende paarse outfit

De vrouw van prins William heeft een klassieke kledingstijl en ziet er altijd stijlvol en netjes uit. Maar vrijdag gooit Kate Middleton het over een andere, kleurrijke boeg. Want ze draagt een opvallende paarse outfit naar een belangrijk werkbezoek. Een gewaagde look voor de hertogin!

Kate Middleton maakte vrijdag haar opwachting voor een werkbezoek aan het East Anglia’s Children’s Hospices in Norfolk, Engeland.

Advertentie

Werkbezoek
Het East Anglia’s Children’s Hospices zorgt voor kinderen en jongeren met levensbedreigende aandoeningen. Ook ondersteunt de instelling de betrokken families. De
zorg die het hospice aanbiedt bestaat uit onder andere specialistische verpleegkundige zorg, activiteiten, therapieën, counseling en vrijwilligersdiensten in het ouderlijk huis van de kinderen.

Gewaagde look
Kate Middleton had voor de belangrijke gelegenheid aan dit bijzondere hospice een paarse outfit uit de kast getrokken. Haar aanwezigheid fleurde de grijze dag dan ook direct op. De hertogin van Cambridge droeg het ensemble van ontwerper Oscar de la Renta al eerder, tijdens een bezoek aan het Royal Opera House in januari.

Wil je net als Kate in het paars gekleed? Bekijk hier dan onze selectie:

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Daily Mail. Beeld: ANP, Bruno Press

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien