Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Kate Middleton combineert zwarte coltrui met hippe panterprintrok

De panterprint is een print die eigenlijk nooit echt uit de mode raakt. De print is inmiddels zo’n klassieker, dat zelfs een royal als Kate Middleton ‘m in de kast heeft hangen.

Woensdag bezocht Kate een school/kinderopvang in Cardiff waar ze met de kindjes speelden en luisterde naar de verhalen van de medewerkers van het centrum. Voor deze gelegenheid koos de hertogin voor een hippe midirok van Zara met panterprint en een zwarte coltrui en droeg daarover een lange camelkleurige jas van Massimo Dutti:

Advertentie

Panterrok

De rok en de jas zijn in Nederland helaas niet meer te koop. Toch net zo’n mooie outfit als Kate scoren? Wij hebben de leukste panterrokken voor je op een rijtje gezet:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Hellomagazine.com. Beeld: Getty

Anne-Wil: “Ik hoop zo dat de baby haar alles zal brengen waarnaar ze zo verlangt”

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze vergeet spontaan de coronaregels als ze Manon feliciteert.

Lees hier het Dagboek van Willeke, de kleindochter van Anne-Wil. 

Zaterdag

Terwijl ik probeer mijn aandacht bij de klanten te houden, dwalen mijn gedachten toch steeds af naar Manon. Zwanger. Eindelijk. Ze heeft niet eens zo veel gezegd toen ze me belde om het te vertellen. Haar stem k

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien