Stijlvolle designertas van € 295,- voor € 79,95!

Zoek binnen:

Kate Middleton schrikt hele kroeg op met onverwachts plasbezoek

Iedere vrouw weet: als je moet, dan moet je. Dat geldt al helemaal als je met kinderen op stap bent. Kate Middleton zag dan ook geen andere optie dan de eerste de beste kroeg naar binnen wandelen toen prinses Charlotte enorm nodig moest plassen. 

Want net als ons gewone stervelingen zitten ook royals wel eens vast in het verkeer. Zo ook Kate. Met haar dochter. En niks zo vervelend als vastzitten in het verkeer terwijl een kind dreint dat ze moet plassen. De hertogin rende daarom de dichtstbijzijnde kroeg in toen ze eindelijk bevrijd waren uit de file. Tot stomme verbazing van de nietsvermoedende stamgasten.

Advertentie

Ieder ander gezin
“Het lijkt erop dat de royals net zo zijn als ieder ander gezin”, zegt een van de kroeggangers. “Ik zat op mijn vaste plek toen ik omhoog keek en Kate Middleton zag. Ik bedoel, de hertogin van Cambridge en haar dochter prinses Charlotte.”

Snelle plaspauze
Natuurlijk was er wel een beveiliger bij die van tevoren checkte of de kroeg een veilige plek was voor een snelle plaspauze. “Ze leken heel aardig, compleet normaal”, zegt een andere kroegbezoeker. Want ja, als je een royal bent, is zelfs je toiletbezoek wereldnieuws.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Cosmopolitan.com. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien