Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Waarom Kate Middleton haar verlovingsring niet meer draagt

Kate Middleton mag dan wel geen relatieproblemen hebben met manlief prins William, haar verlovingsring draagt ze op het moment niet. Een heel bijzondere ook nog eens: de ring is namelijk van Williams moeder, prinses Diana, geweest.

Waarom draagt Kate ’m niet?

Advertentie

Niet voor het eerst af

Kate heeft er een goede reden voor: dit draagt geen ringen om verspreiding van coronavirus tegen te gaan. Het is niet de eerste keer dat ze haar verlovingsring (ter waarde van €30.000) tijdelijk opbergt in de kluis. Eerder dit jaar ging ze op bezoek bij het Evelina Kinderziekenhuis in Londen. Daar heeft de zorginstelling nadrukkelijk aan haar gevraagd de verlovingsring tijdelijk af te doen.

Zonder ring handen wassen

Het is sowieso zeer verstandig om de ring af te doen tijdens het handen wassen. Als je namelijk een goede handhygiëne wil, moet je even de handsieraden af doen. Vooral in deze tijden is dat enorm belangrijk. Bij, achter en om de ring is de plek waar je jouw handen niet makkelijk kunt wassen of desinfecteren. Een plek die je dus niet gemakkelijk schoon krijgt. Maar het is júist  de plek waar micro-organismen zich verzamelen. Onder je ring is het ook nog warm en vochtig, dat maakt het een prima plek waar bacteriën zich kunnen vermenigvuldigen.

Zijn jouw handen droog geworden van al dat wassen? Verzorg ze met een eigen handmasker!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard, Zorg voor beter, Beeld: Brunopress

Lees meer

Doe het lekker zelf: maak dit multifunctioneel kledingrek voor al je modemoois

kledingrek

Premium

Gek kun je worden van jassen die niet meer aan de kapstok passen, van rondslingerende kleding en van sjaaltjes de je nooit kunt vinden. Met wat planken maak je van een kledingrek zo een multifunctioneel rek. Superhandig, want behalve kleding kun je daar ook alle schoenen en accessoires kwijt. Ideaal voor in de hal of de slaapkamer!

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien