Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Kate praat openhartig over prins Louis en verklapt een grote mijlpaal

Prins George en prinses Charlotte moeten gaan opletten, want het gaat niet lang meer duren voor hun kleine broertje prins George achter ze aankomt. Kate onthulde in Schotland dat haar jongste zoon een mooie mijlpaal heeft bereikt.

Kate en William bezoeken deze week Schotland en daar praatte de hertogin openhartig over hun kleine prins Louis. Ze vertelde aan een van de gasten dat prins Louis sinds kort het hele huis door kruipt. “Hij is een snelle kruiper”, vertelde Kate aan een fan. De Britse royals vertelde in november voor het laatst over zoontje Louis dus deze nieuwe informatie werd snel opgepikt door de Britse en wereldwijde pers.

Advertentie

Praatjes
Kate staat bekend om haar praatjes met fans tijdens officiele bezoeken en ook gisteren was het weer raak. Tijdens een bezoek aan een museum kletste ze met een meisje en dat meisje greep meteen haar kans om eens te voelen hoe zacht het haar van de vrouw van prins William is. Daar kon Kate gelukkig wel om lachen:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Hellomagazine.com. Beeld: Getty.

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien