Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Dit is de echte reden waarom Kate en William hun hond Lupo in huis namen

Bijna zeven jaar geleden was daar de eerste gezinsuitbreiding van Kate en William: hondje Lupo. Deze week vertelde Kate het echte verhaal waarom ze ervoor kozen om een hondje te nemen.

Deze week organiseerde de koninklijke familie een kerstfeestje op Kensington Palace voor families van leden van de koninklijke luchtmacht in Engeland. Daar sprak Kate met een van de gasten over hun hondje Lupo. Ze vertelde dat ze een hond in huis namen om door een moeilijke tijd heen te komen.

Advertentie

Luchtmacht
Prins William was eerder namelijk werkzaam bij de luchtmacht en daarvoor was hij dan vaak wekenlang weg. Daar had Kate het altijd erg moeilijk mee. In haar speech zei Kate dan ook dat ze weet hoe moeilijk het is als de mensen van wie je houdt weg zijn tijdens de feestdagen. “Vooral tijdens deze tijd van het jaar moet dat heel zwaar zijn”, zei de hertogin.

Wereldberoemd
Kate en William kozen er dus voor om een hond te nemen zodat Kate niet alleen thuis zou zijn wanneer William weg was. Het hondje kwam begin 2012 bij het stel wonen en is een puppy van hond Ella, de hond van de ouders van Kate. Lupo werd wereldberoemd toen hij poseerde met de familie voor een van de eerste foto’s van kleine prins George:


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Countryliving.com. Beeld: Getty.

Speel hier de woordzoeker van maandag 17 februari

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien