Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Kate en William zien er tijdens bezoek in Parijs verliefder uit dan ooit

Kate en William zullen ook zo hun ruzietjes en irritaties hebben, maar tijdens een staatsbezoek aan Parijs lijken de twee wel verliefde pubers.

Zo blij lijken ze met elkaar te zijn.

Advertentie

Stad met een betekenis
Toch is Parijs een moeilijke stad voor William. Zijn moeder, prinses Diana, overleed in deze stad in een auto-ongeluk in 1997. Het is de eerste keer dat hij de stad samen met zijn vrouw bezoekt. Nu hij hier met Kate is, ziet hij er heel gelukkig uit.

Onze vrienden
Zijn oma, Queen Elizabeth II, heeft aan William verteld hoe fijn zij het altijd vond om naar Parijs te gaan. William: “Dat gevoel delen Catherine en ik. We kijken uit naar al onze komende bezoekjes naar onze vrienden in Frankrijk.” De twee waren voor 2 dagen in Parijs. Ze hebben onder meer hun eer betoond aan de slachtoffers en nabestaanden van de aanslagen in Nice en Parijs.

LEES OOK:

Wil je niets meer missen van Libelle? Neem een abonnement op het blad. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 8 nummers voor slechts € 19,95.

Bron: E Online. Beeld: ANP

Speel hier de sudoku van zondag 19 januari

Sudoku puzzel Libelle

Premium

Zin om je hersenen weer even op scherp te zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze zondag 19 januari hebben wij namelijk weer een leuke sudoku voor je.

Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Veel succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien