Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Kate en William zien er tijdens bezoek in Parijs verliefder uit dan ooit

Kate en William zullen ook zo hun ruzietjes en irritaties hebben, maar tijdens een staatsbezoek aan Parijs lijken de twee wel verliefde pubers.

Zo blij lijken ze met elkaar te zijn.

Advertentie

Stad met een betekenis
Toch is Parijs een moeilijke stad voor William. Zijn moeder, prinses Diana, overleed in deze stad in een auto-ongeluk in 1997. Het is de eerste keer dat hij de stad samen met zijn vrouw bezoekt. Nu hij hier met Kate is, ziet hij er heel gelukkig uit.

Onze vrienden
Zijn oma, Queen Elizabeth II, heeft aan William verteld hoe fijn zij het altijd vond om naar Parijs te gaan. William: “Dat gevoel delen Catherine en ik. We kijken uit naar al onze komende bezoekjes naar onze vrienden in Frankrijk.” De twee waren voor 2 dagen in Parijs. Ze hebben onder meer hun eer betoond aan de slachtoffers en nabestaanden van de aanslagen in Nice en Parijs.

LEES OOK:

Wil je niets meer missen van Libelle? Neem een abonnement op het blad. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 8 nummers voor slechts € 19,95.

Bron: E Online. Beeld: ANP

Femke: “Ik gun Oscar een 2e leg, mochten wij ooit uit elkaar gaan”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (6) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week: sterilisatie. 

Na een avondje fijn gezelschap en heerlijk eten fietste ik met een vriendin naar huis. Ze vertelde me dat haar man die dag een afspraak bij de uroloog had gehad om het over een sterilisatie te hebben. Hij kreeg 2 weken bedenktijd en een papiertje waarop stond wat de ingreep ging kosten: zo’n €500,-. Op hetzelfde papiertje stond ook hoeveel terugdraaien van de sterilisatie zou kosten: €4000,- euro.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien