Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Katja Schuurman denkt met déze foto terug aan Linda, Roos en Jessica

In 1998 gaven Babette van Veen, Guusje Nederhorst en Katja Schuurman hun laatste concert als Linda, Roos en Jessica. Katja blikt terug met een leuke foto van het drietal.

“Linda, Roos en Jessica… Zoveel herinneringen”, schrijft Katja onder de foto, waar de GTST-soapies te zien zijn tijdens de opnames van het lied Druppels. Toen was Katja twintig en waren Babette en Guusje 27 jaar oud.

Advertentie

Ademnood
Het begon allemaal als een grap, maar hun debuutsingle Ademnood, geproduceerd door Fluitsma & Van Tijn en met achtergrondzang van Trijntje Oosterhuis, kwam op nummer één terecht in de hitlijsten. Na Ademnood heeft de groep nog vijf andere hits gehad. In 2004 overleed Guusje aan de gevolgen van borstkanker.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Linda, Roos en Jessica.. Zoveel herinneringen.. #memories #tbt @babettevanveenofficial en lieve Guus ❤️

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Waarom Saskia Noort ‘niet blij’ is met Katja Schuurman en Sophie Hilbrand: 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien