Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Hoera! Katja Schuurman en Freek van Noortwijk verwachten 1ste kindje

Op de dag van de liefde vliegen de romantische berichten je om de oren. Ook veel bekende Nederlanders delen lieve plaatjes op Instagram. Katja Schuurman deelt een wel héél leuk berichtje: samen met haar geliefde Freek verwacht ze een kleintje.

“Het mooiste Valentijnscadeau dat we elkaar konden geven. We worden papa en mama”, schrijft de actrice blij bij een prachtige zwart-witfoto van hen samen:

Advertentie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Grote zus

Katja (44) en Freek (30) gaven elkaar in de zomer van 2019 het jawoord. Katja kreeg tijdens haar eerdere huwelijk met Thijs Römer dochter Sammie (9). Het meisje wordt dit jaar dus grote zus van een klein broertje of zusje.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress

Femke: “Ik gun Oscar een 2e leg, mochten wij ooit uit elkaar gaan”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (6) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week: sterilisatie. 

Na een avondje fijn gezelschap en heerlijk eten fietste ik met een vriendin naar huis. Ze vertelde me dat haar man die dag een afspraak bij de uroloog had gehad om het over een sterilisatie te hebben. Hij kreeg 2 weken bedenktijd en een papiertje waarop stond wat de ingreep ging kosten: zo’n €500,-. Op hetzelfde papiertje stond ook hoeveel terugdraaien van de sterilisatie zou kosten: €4000,- euro.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien