Dagelijks puzzelen voor slechts € 2,99 per maand >

Zoek binnen:

Van je ex moet je 't hebben: Katja Schuurman drijft de spot met Thijs Römer

Katja Schuurman en Thijs Römer zijn al een hele poos uit elkaar en ook alweer een hele poos gelukkig met iemand anders. Toch koesteren de exen nog steeds een goede band. 

Zo goed, dat Katja hem best een beetje en plein public mag plagen. De presentatrice heeft de grootste lol om een foto waarop Thijs met een uitermate vrolijk hoofd poseert naast Donkey van de film Shrek. “Eén gezicht! Deze foto; always cheers me up“, schrijft de presentatrice bij het kiekje met de beroemde ezel.

Advertentie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Één gezicht! Deze foto; always cheers me up! 😂 #lookalike #donkey #shrek #laugh

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Relatietherapie
Katja vertelde vorig jaar in een interview met AD dat zij en Thijs zelfs na hun scheiding doorgingen met relatietherapie. Mede daardoor kunnen ze tot op de dag vandaag prima samen door één deur. “Ik vind het heel waardevol dat wij zo goed zijn met elkaar. Dat komt misschien juist doordát we niet meer 24 uur per dag in elkaars buurt zijn.”

Trouwen
Katja staat op het punt weer in het huwelijksbootje te stappen met sterrenchef Freek van Noortwijk. Het huwelijk staat gepland voor dit voorjaar. Het kan dus ieder moment zo ver zijn…

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien