Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Kees Tol laat met oud kiekje zien hoeveel hij in de afgelopen jaren is afgevallen

Kees Tol ziet er de afgelopen jaren op televisie altijd fit uit, maar dat is niet altijd zo geweest. Met een foto op Instagram laat de Volendammer zien dat hij sinds zijn jeugd flink wat kilo’s is kwijtgeraakt.

Op de foto die Kees deelt zie je een recent plaatje van hem naast een foto van flink wat jaren geleden. De presentator was toen een stuk zwaarder: “Paar kilo geleden”, schrijft hij bij het plaatje. Ook grapt hij dat hij “nog boos is omdat niemand hem heeft gewaarschuwd”.

Advertentie

Transformatie

Hij vraagt zijn volgers om de “1537 verschillen” te zoeken op de foto’s. Zijn volgers zijn vooral erg onder de indruk van zijn transformatie. “De beste versie van jezelf creëer je door de jaren heen”, schrijft iemand bij het plaatje. Kees’ vriend Simon Keizer neemt hem in de maling en schrijft onder de foto: “1: Je haar zit rechts beter.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zoek de 1537 verschillen… #nooitheeftiemandmegewaarschuwd #nogbooserover #paarkilogeleden

Een bericht gedeeld door Kees Tol (@keestolofficial) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress

Libelle Legt Uit: zijn superfoods écht gezond?

Ze zijn goed voor je hart, je krijgt er meer energie van of je valt ervan af: superfoods beloven wonderen voor onze gezondheid. Maar maken ze die ook waar? En hoe zit het met de duurzaamheid?

Mogen we even voorstellen: de gojibes, afkomstig uit Azië en in Tibet ‘geluksbes’ genoemd. Ziet eruit als een rood-roze rozijn en schijnt een geneeskrachtige werking te hebben. En ken je maca al, een Peruaans knolgewas vol vitaminen en mineralen waarvan de tot poeder gemal

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien