Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Kelly Weekers blikt met grappige opmerking terug op carrière John Ewbank

Maandag mocht componist en tekstschrijver John Ewbank tijdens de Buma Awards een oeuvreprijs in ontvangst nemen. Een mooie prijs, waar ook zijn vriendin Kelly Weekers erg trots op is.

Op Instagram deelt Kelly een mooie foto samen met haar liefde John Ewbank op de rode loper van de awardshow. Bij de foto schrijft ze: “John won gisteren de Lifetime Achievement Award voor de stempel die hij drukte op de Nederlandse muziekindustrie. Wat een prestatie, zó trots!”.

Advertentie

Leeftijdsverschil
Kelly (29) en John (50) schelen ruim 20 jaar, dus John was al een tijd in de muziekwereld aan het werk voordat Kelly voor het eerst zijn nummers hoorde. Daar grapt ze zelf over: “Al in 1992 scoorde hij zijn eerste nummer 1-hit en ik kan me inderdaad herinneren dat het mijn favo dansnummer was op de peuterspeelzaal.” Veel mensen kunnen dat grapje wel waarderen en feliciteren John onder de foto met zijn prijs.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Schrijver Hugo Borst: “Durfde je eindelijk een 1,5-meter-terras op?”

Hugo en Iris - Libelle

Hugo Borst (57) en Iris Koppe (35) zijn beiden schrijvers, maar daar houdt de gelijkenis wel op. Toch zijn ze vrienden en gaan ze geen onderwerp uit de weg. Over oud worden, sex, politiek, corona en meer: Hugo en Iris stellen brutale vragen én geven openhartig antwoord. 

I: Jij bent toch getrouwd?
H: Jazeker, 24 kilo geleden.
I: Hoelang al?
H: Het was 1988.
I: Neeeee. Toen was ik 3.

H: Eh, waar wil je naartoe? Goed nieuws? Ben je ten huwelijk gevraagd?
I: Niet zo snel. Ik heb koppijn vandaag, Hugo, kóppijn.
H: Wat heeft dat met trouwen te maken? Oh, wacht even

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien