Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Trijntje Oosterhuis laat op social media glimp van kerstmusical prinses Amalia zien

Dinsdagavond stond prinses Amalia op podium van de Koninklijke Schouwburg in Den Haag met haar zelfgeschreven musical Het Kerstklooster. De pers was niet welkom, maar op social media zijn wel een aantal beelden van de bijzondere avond te vinden.

Begin dit jaar werd bekend dat prinses Amalia samen met haar schoolgenoot Brent Meelhuysen een musical had geschreven waarin Trijntje Oosterhuis een rol zou spelen. Dinsdagavond was de voorstelling dan eindelijk te zien en daar waren koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en oma María del Carmen Zorreguieta natuurlijk bij aanwezig.

Advertentie

Beelden
De pers was niet welkom, dus er kwamen na de voorstelling geen beelden naar buiten. De kans dat we ooit beelden van dit debuut van prinses Amalia zullen zien, is dus heel klein, maar door berichten die dinsdagavond op social media werden gedeeld krijgen we een klein beetje een idee hoe de avond eruit zag:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@trijntjeoosterhuis looking fabulous in her @Ghimells dress at @hetkerstklooster in the Koninklijke Schouwburg #ghimells #lifeofafashiondesigner

Een bericht gedeeld door GHIMELLS (@ghimells) opEen échte Royal-fan in de familie? Die ga je met kerst heel blij maken met dit prachtige jaaroverzicht:

Libelle Royal
Libelle Royal
7,95
Bestel hier

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Nouveau.nl. Beeld: RVD

Speel hier de snackpuzzel van zondag 26 januari gratis

snackpuzzel

Premium

De gratis puzzel van 26 januari is ons er eentje! Lukt het jou om 'm op te lossen? Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien