Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

SBS trekt de stekker uit kijkcijferflop 'Dit vindt Nederland'

SBS6 stopt na enkele weken al met het uitzenden van Dit vindt Nederland, het programma waarin meningen van diverse groepen Nederlanders over actuele stellingen naast elkaar worden gezet.

Vanaf 12 oktober zijn in plaats van het programma met presentator Natacha Harlequin de spelshows Lingo en 50/50 te zien.

Advertentie

Onvoldoende omarmd

“Helaas blijkt het programma in deze vorm niet voldoende te worden omarmd”, meldt producent Talpa in een verklaring. “Ontzettend jammer, zeker gezien het harde werk en het commitment van een grote groep collega’s”, aldus Talpa-baas Marco Louwerens.

Vorm van het programma

In het nieuwe programma, onder leiding van strafrechtadvocate Natacha Harlequin, mochten allerlei opiniemakers hun meningen over maatschappelijke onderwerpen verdedigen, vaak om te praten over racisme. Toch behaalde het programma maar matige kijkcijfers: vaak schommelde het rond de 100.000, maar doken er ook best vaak onder.

Maar niet getreurd voor ‘Dit vindt Nederland’-fans: Talpa vermoedt dat het programma in de toekomst in een gewijzigde vorm terugkeert.

Ook bij Libelle TV vragen we regelmatig wat de maatschappij ergens van vindt. In deze video leggen we de stelling voor: ‘De jeugd zit te veel binnen’:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide. Beeld: Talpa

Lees meer

Tessel Tindert: “Wat bedoel je met manisch? Ik dacht juist dat je depressief was”

Tessel Tindert

In Roberts huis was het een onbeschrijflijke bende van vuile kopjes, bordjes, blikjes, glazen. De tafel zat onder de kringen. Er lagen kruimels. De gordijnen waren half gesloten. Het stonk er naar oude bloemen en vuile sokken.

Door de halfopen keukendeur zag ik het aanrecht vol vuile vaat. Voorzichtig ging ik zitten in de stoel naast de bank. Ik voelde woede, maar ook verdriet en medelijden. Hier lag een man op de bank die duidelijk leed. Die zich geen raad meer wist met zichzelf. Die niet meer voor zichzelf kon zorgen. ‘Sorry’, herhaalde Robert. ‘Sorry.’

‘Waar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien