Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Kijkers 'Beau five days inside' staan versteld van indrukwekkende beelden bij de marine

Voor zijn programma Five days inside kijkt Beau van Erven Dorens mee achter deuren die normaal gesproken voor iedereen gesloten blijven. Dit keer neemt hij een kijkje bij de marine. 

De Koninklijke Marine beschermt al jaren onze overzeese bondgenoten in het Caribisch gebied. Tegenwoordig bestaat die bescherming vooral uit het onderscheppen van drugstransporten en het helpen van vluchtelingen die vanuit Venezuela naar bijvoorbeeld Curaçao proberen te komen.

Advertentie

Patrouilleschip
Beau vaart vijf dagen mee op het patrouilleschip Zr. Ms. Zeeland. Dit schip is uitgerust met de meest geavanceerde radarapparatuur, een helikopter en snelle onderscheppingsboten. De jongens en meiden van de marine geven een inkijkje in hun leven.

Grapjes
Dit zorgt voor heel wat indrukkende beelden van bovenaf. Bovendien is de situatie heel anders dan Beau van tevoren in gedachten had. Hij dacht dat het allemaal heel militair zou zijn en dat iedereen de hele tijd zou moeten staan. Maar ze zijn de hele tijd grappen met elkaar aan het maken.

Trots
Ook vindt Beau het heel knap dat deze jonge kerels allemaal zo lang van huis kunnen zijn. Sommige militairen hebben namelijk al kinderen thuis. Hij is onwijs trots op het team en dat hij laat hij duidelijk weten. “Ik wou dat ik nog een paar dagen kon blijven”, zegt hij. “Zoveel toewijding en vriendschap. Ik ben er trots op dat ze dat doen.”

Indrukwekkend
Ook de kijkers thuis zijn onder indruk van deze reportage. Ze vinden het zo tof om te zien wat mariniers doen, dat ze zelfs gaan twijfelen. “Ik laat me omscholen, ik wil bij de marine”, schrijft een kijker zelfs op Twitter.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Morgen ben ik in ‘Five Days Inside’ vijf dagen te gast op Zr. Ms. De Zeeland in de Caribische Zee! #bfdi #rtl4 20:30

Een bericht gedeeld door Beau van Erven Dorens (@beauvaned) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Beau five days inside, Twitter. Beeld: ANP

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien