Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Kijkers 'Boer zoekt vrouw' niet blij met de keuze van boer Jan

Ook deze zondag konden alle Boer zoekt vrouw-fans weer genieten van een nieuwe aflevering. Dit keer was het aan boer Jan om een keuze te maken.

Pas op, dit artikel kan spoilers over de aflevering bevatten.

Advertentie

Zure appel

Boer Geert, boer Bastiaan en boerin Annemiek hebben vorige week al door de zure appel heen moeten bijten en bij boer Geert Jan besloot Betty zelf de boerderij te verlaten. Dat betekent dat alleen boer Jan nog drie vrouwen op het erf heeft rondlopen. Zondagavond moet ook hij een keuze maken. En dat vindt hij erg lastig, want hij geeft toe door alle 3 de dames te zijn gecharmeerd. En de vrouwen van hem.

Verrassende keuze

Volgens Froukje heeft hij alles: “Het ene moment is het supergezellig, het andere moment hebben we echt een goed gesprek”, legt Froukje uit aan Yvon. Toch is zij degene die de boerderij moet verlaten. Naast zijzelf balen ook de kijkers thuis van dit besluit. Zij waren juist erg enthousiast over haar, laten ze op Twitter weten. Ze zijn het dan ook niet eens met Jans keuze. “Froukje is wel de meest verrassende executie tot nu toe, moet ik zeggen” en “Waarom kiezen ze allemaal verkeerd”, klinkt het gelijk op Twitter.

Thuisbasis

Op de website van Boer zoekt vrouw laat Froukje weten hoe het nu met haar gaat. Ze geeft toe dat ze het jammer vond dat boer Jan haar als eerste naar huis stuurde, maar ze heeft een hele leuke tijd op de boerderij gehad. “Leuke meiden en leuk om Jan in zijn thuisbasis te zien, en hoe hij daar met de mensen ook omgaat. En ik heb gewoon heel erg geprobeerd om ervan te genieten. En heel erg mezelf te kunnen zijn en dat is volgens mij wel gelukt.”

Geluk

Natuurlijk baalde ze van zijn keuze, maar ze gunt Jan natuurlijk het allerbeste. “Ergens denk ik ook wel dat het dan niet zo moet zijn. Dus hoop ik dat ‘ie heel gelukkig wordt met een van de meiden die hij kiest. En dat zij, het klinkt bijna stom, maar het beste in elkaar naar boven halen of zo”, lacht ze.

Ben jij fan van Boer zoekt vrouw? Iedere maandag kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Praat mee over BZV op Libelle TV. Esther Zonneveld en Matthijs Albers praten je helemaal bij!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Linelle Deunk | Kro-ncrv

Lees meer

Doe het lekker zelf: maak dit multifunctioneel kledingrek voor al je modemoois

kledingrek

Premium

Gek kun je worden van jassen die niet meer aan de kapstok passen, van rondslingerende kleding en van sjaaltjes de je nooit kunt vinden. Met wat planken maak je van een kledingrek zo een multifunctioneel rek. Superhandig, want behalve kleding kun je daar ook alle schoenen en accessoires kwijt. Ideaal voor in de hal of de slaapkamer!

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien