Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Kijkers boos omdat 'enige echte Robinson' naar huis moet: 'Ik kijk nooit meer'

Kijkers van Expeditie Robinson zijn erover uit: ze willen eigenlijk maar twee spelers in de finale zien. 

En dat zijn Hugo en Tim. Zij worden door de fans van het programma dit jaar bekroond tot ‘de echte Robinsons’.

Advertentie

Tim wordt emotioneel in de laatste aflevering van zondagavond, waarin hij praat over zijn kinderen. Hij mist ze en hij vraagt zich af wat ze allemaal in die weken zonder hem aan het doen zijn.

Maar hij wordt amper getroost door Yvette, die vooral lol heeft met Akwasi. Zij eten stiekem bananen op zonder dat met Mariana en Tim te delen.

Hugo wil niet dat Tim er uit wordt gestemd. Hij vindt dat hij een plek verdiend in de finale, als sterke speler.

Helaas krijgt Hugo niet zijn zin. Tim wordt genadeloos naar huis gestemd. En dat zorgt voor rumoer op social media. Het is duidelijk: Tim was favoriet.

Kijkers vinden dan ook massaal dat de opzet van het programma moet worden veranderd, waardoor de sterkste spelers niet zomaar naar huis kunnen worden gestemd in een eilandraad. Zij vinden dat de laatsten in de proef bijvoorbeeld automatisch naar huis zouden moeten. Zo hou je sterke spelers over, die het verdienen om te winnen. ‘Heimwee naar de vroegere seizoenen’, klinkt het op Twitter.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron & Beeld: Twitter

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien