Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Dít vinden kijkers van de eerste aflevering van 'Chantal komt werken'

Chantal komt werken was donderdagavond een van de best bekeken programma’s. Maar liefst 1,3 miljoen mensen zagen hoe Chantal Janzen het er bij de brandweer en in de Efteling vanaf bracht.

Voor haar nieuwe programma Chantal komt werken loopt Chantal Janzen mee met diverse bedrijven. Donderdagavond werd de allereerste aflevering uitgezonden, waarin de presentatrice 24 uur meeliep met de Amsterdamse brandweer én haar kinderdroom uitkwam door een dagje te helpen in de Efteling.

Advertentie

Amsterdamse humor
Het programma valt goed in de smaak bij de kijkers. Dat is wel duidelijk als je op Twitter kijkt. Ze praten vol lof over Chantal, maar ook over de mensen bij wie ze allemaal langsgaat. “Heerlijke humor”, klinkt het over zowel Chantal als de Amsterdamse brandweermannen. En: “Wat hou ik toch van Chantal.”

Streken in De Efteling
Bij de Efteling vinden kijkers het vooral heel leuk om te zien hoe de medewerkers daar zo genieten van hun werk. “Mooi om te zien met hoeveel passie de medewerkers van de Efteling hun werk doen”, schrijft een kijker. Al komen ze ook in de Efteling niet meer bij van het lachen, want Chantal zou Chantal niet zijn als ze niet allerlei streken uithaalt. Zo maakt ze tijdens het werk een ritje in Symbolica, terwijl dit helemaal niet mag. En vertelt ze dat het lijkt alsof Roodkapje aan de drugs zit.

Volkszanger
Volgende week krijgt Chantal een uitnodiging om in de bouw te komen werken. Ze moet daarvoor vroeg uit de veren en helpt meteen mee met het plaatsen van een dakraam. Verder loopt ze een dagje mee met volkszanger Rein Mercha. Chantal komt werken is donderdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Chantal komt werken, Twitter. Beeld: ANP

Memoires van een maîtresse – Deel 52: “Jij hebt je mond gehouden, toch?”

Kapitein

De Kapitein blijkt wispelturig als altijd. Het ene moment is hij gehaast en kortaf en even later verrast hij Sabine spontaan met een tripje naar Ierland. Maar waarom mag ze er tegen niemand iets over zeggen?

“En wat zegt ‘ie dan tegen zijn vrouw?” Eva is ongenuanceerd als altijd. “Ik vraag nooit naar zijn smoezen,” vertel ik. “Oh, je vergeet de realiteit even, voor het gemak. En wat vertel jij dan, aan Thijs en aan je moeder? Voor je het weet, lieg jij ook voor hem, Bien.” Ik laat een stilte vallen. “Lieverd, ik weet dat je dit niet wilt horen allemaal. En i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien