Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Dít vinden kijkers van de eerste aflevering van 'Chantal komt werken'

Chantal komt werken was donderdagavond een van de best bekeken programma’s. Maar liefst 1,3 miljoen mensen zagen hoe Chantal Janzen het er bij de brandweer en in de Efteling vanaf bracht.

Voor haar nieuwe programma Chantal komt werken loopt Chantal Janzen mee met diverse bedrijven. Donderdagavond werd de allereerste aflevering uitgezonden, waarin de presentatrice 24 uur meeliep met de Amsterdamse brandweer én haar kinderdroom uitkwam door een dagje te helpen in de Efteling.

Advertentie

Amsterdamse humor
Het programma valt goed in de smaak bij de kijkers. Dat is wel duidelijk als je op Twitter kijkt. Ze praten vol lof over Chantal, maar ook over de mensen bij wie ze allemaal langsgaat. “Heerlijke humor”, klinkt het over zowel Chantal als de Amsterdamse brandweermannen. En: “Wat hou ik toch van Chantal.”

Streken in De Efteling
Bij de Efteling vinden kijkers het vooral heel leuk om te zien hoe de medewerkers daar zo genieten van hun werk. “Mooi om te zien met hoeveel passie de medewerkers van de Efteling hun werk doen”, schrijft een kijker. Al komen ze ook in de Efteling niet meer bij van het lachen, want Chantal zou Chantal niet zijn als ze niet allerlei streken uithaalt. Zo maakt ze tijdens het werk een ritje in Symbolica, terwijl dit helemaal niet mag. En vertelt ze dat het lijkt alsof Roodkapje aan de drugs zit.

Volkszanger
Volgende week krijgt Chantal een uitnodiging om in de bouw te komen werken. Ze moet daarvoor vroeg uit de veren en helpt meteen mee met het plaatsen van een dakraam. Verder loopt ze een dagje mee met volkszanger Rein Mercha. Chantal komt werken is donderdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Chantal komt werken, Twitter. Beeld: ANP

Zo ziet deze week (7 april t/m 14 april) eruit volgens je numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling. 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien