Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Kijkers 'Chateau Meiland' liggen dubbel om déze uitspraak van Martien

Het is iedere week weer lachen, gieren, brullen met de familie Meiland. Dit keer liggen de kijkers vooral in een deuk om een bijzondere uitspraak van Martien.

In de aflevering van donderdagavond is het feest bij de familie Meiland: kleine Claire is jarig. Maxime wil er een leuk, maar klein feestje van maken. Maar dat zit er niet in met driejarige. Zij zit midden in de peuterpuberteit. En dan heeft ze ook nog eens last van waterpokken.

Advertentie

Discussies

Verder genieten de Meilandjes volop van hun nieuwe boerderij en de weilanden eromheen. Maxime en Erica willen graag dieren op de boerderij, maar die schapen en koeien zit Martien niet zo zitten. Hij wil liever een mooi strand met palmbomen: “Helemaal Ibiza!” Maar daar is Erica het dan weer niet mee eens. Kortom: dat wordt nog een heel gepuzzel.

Riolering

Maar eerst moeten ze het Franse chateau in orde maken. Het liefst nog voor de verkoop. Erica en Martien gaan dan ook weer met de auto terug naar Frankrijk om de laatste klus afmaken. Er wordt een nieuwe riolering aangelegd, maar dat loopt met de Franse werknemers helemaal in de soep. In de preview van maandag is te zien dat Erica en Martien zich rot schrikken van de ravage bij het chateau. Martien wordt er zelfs emotioneel van en zegt: “De tranen schieten in mijn broek.”

Hilarisch

De kijkers thuis moeten hard om deze uitspraak lachen. Hoe verzint hij het? Op Twitter laten ze weten dat ze niet kunnen wachten tot de aflevering van maandag. Ze zijn razend benieuwd hoe Martien bij deze uitspraak komt:

Dít is hoe Martien Meiland gewond en blind raakte aan zijn rechteroog:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Chateau Meiland. Beeld: Annoeska Philips | Talpa Pers

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien