Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Kijkers 'De slimste mens' merken iets vreemds op in de studio

Spelshow De slimste mens is bijna toe aan de finaleweek. Maar voordat het zover is, maakte donderdag ex-K3’er Josje Huisman nog haar debuut. Samen met Marc de Hond en Gideon Samson streed ze voor een plekje in de volgende aflevering.

Zoals elke week vormde historicus Maarten van Rossem in zijn eentje de jury en lag de presentatie in handen van Philip Freriks. De 3 kandidaten moesten vragen oplossen, lijstjes maken, trefwoorden zoeken en verbanden leggen. 1,4 miljoen mensen in Nederland waren wel benieuwd hoe de BN’ers dat er vanaf zouden brengen. En daar werd dan ook volop over getwitterd.

Advertentie

Vreemde sfeer

Zelf legden de kijkers ook een verband en deden ze een speculatie: het samenspel tussen Marc, Gideon en Josje was namelijk volgens hen wel er-rug vreemd. ‘Het is net alsof de achter de schermen kandidaten ruzie hebben gehad’, klinkt het. Een ander denkt dat er een af ander slaapmiddel in de ruimte is gespoten en weer een ander vindt de sfeer alsof er iemand is overleden.

Verveelde Josje

Vooral over Josje wordt veel gesproken. Ze vinden haar een leuke verschijning, maar veel inspraak in de aflevering heeft ze niet. Ze staart voor zich uit, kijkt op haar horloge en beantwoordt weinig vragen. Het is dan ook Josje die eruit ligt aan het einde van de aflevering.

Finaleweek

Over Marc daarentegen waren de kijkers wel enthousiast. Tot hun grote blijdschap gaat Marc dan ook met een flinke voorsprong (430 seconden tegenover 210 van Gideon en 206 van Josje) verder in de competitie om de slimste mens van 2020 te worden. Chapeau!

Je kunt de aflevering online terugkijken.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: NPO

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien