Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Kijkers laaiend enthousiast over eerste aflevering ‘Denkend aan Holland’

Dat André van Duin en Janny van der Heijden het samen erg leuk doen op televisie, wisten we natuurlijk al door ‘Heel Holland Bakt’. Toch was het maar de vraag of dit ook zou werken in hun nieuwe programma ‘Denkend aan Holland’, dat maandagavond van start ging.

Gelukkig kan het presentatieduo terugkijken op een zeer succesvolle start: maar liefst 1,4 miljoen mensen zaten maandagavond aan de buis gekluisterd om de avonturen van de twee te volgen.

Advertentie

Enthousiaste reacties
In ‘Denkend aan Holland’ ontdekken André en Janny Nederland vanaf het water. Ze varen door natuurgebieden, langs eeuwenoude stadjes en historische landgoederen. En als de eerste aflevering iets bewijst, dan is het wel dat Nederland genoeg moois te bieden heeft!

Kijkers genieten van de prachtige beelden die zijn gemaakt in Giethoorn en het natuurgebied Weerribben-Wieden en het duurt dan ook niet lang voordat de enthousiaste reacties op Twitter binnenstromen:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter. Beeld: Omroep Max

Janine (58) nam een ooglidcorrectie: “De maat was vol toen ik in de bios al na 5 minuten mijn ogen wilde sluiten”

ooglidcorrectie

Per jaar worden in Nederland ruim 30.000 ooglidcorrecties uitgevoerd, waarmee het hier een van de populairste cosmetische ingrepen is. Na afloop zijn de meeste mensen razend enthousiast. Daarom: alles over een ooglidcorrectie.

Vraag je aan Sarah (39) of ze ijdel is, dan zal het antwoord zijn dat ze dat beslist niet is. “Sterker nog, ik gebruik amper make-up en doe hoogstens twee keer per jaar lippenstift op. Ik ben dan ook niet het type dat snel aan zichzelf zou laten sleutelen.” Toch heeft ze vorig jaar besloten om haar bovenste oogleden te laten liften. Niet omdat ze

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien