Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Kijkers 'First Dates' hebben grote lol om dit hilarische fragment

Deze week is er een nieuw seizoen van First Dates begonnen op BNNVARA. Dit seizoen belooft weer een aantal hilarische momenten te bevatten, want de kijkers konden bij de tweede aflevering al hun lol op. Dat heeft alles te maken met dít fragment.

De 21-jarige Lukas en de 20-jarige Quinty gingen samen op date. Zoals bij de meeste dates, ging het gesprek na een tijdje over de hobby’s van de twee. De hobby van Quinty is zingen en, vertelt ze, ze heeft zangles gehad van een wel heel bekende zangleraar. Wie Quinty hiermee bedoelt? Dat kwartje valt bij Lukas niet helemaal…

Advertentie

Waylon?

“Ik heb zangles gehad van iemand en ja, die is een beetje bekend geworden”, begint Quinty. “Het is Nederlands grootste verrassing van dit jaar. Niemand kende hem en toen ineens iedereen”, hint ze. Als Lukas het dan nog niet weet, verklapt ze: “…die het Songfestival gewonnen heeft”. Quinty heeft het natuurlijk over Duncan Laurence. Lukas reageert enthousiast, maar als hij vervolgens alleen voor de camera zit, blijkt dat hij het toch niet helemaal begrepen heeft: “Ik denk wel dat ze goed kan zingen, want ze heeft zangles gehad van die Waylon”. Een grappig misverstand, waar kijkers op Twitter niet over uitgepraat raken.

Bekijk het grappige fragment én de reacties van kijkers hieronder:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: BNNVARA. Beeld: BNNVARA, Estera Marysia

De Dag Nadat 16 – We afscheid namen van mijn tante tijdens de coronacrisis

De dag nadat 16

Premium

Elsbeth (53): “Kon het in deze rare coronatijd nog onwerkelijker? Die gedachte spookte de afgelopen week telkens door mijn hoofd. En ja, dat kon dus."

"Gisteren namen we afscheid van tante Aatje, de oudste zus van mijn moeder. Ze woonde sinds een zware operatie al een paar maanden in een verzorgingshuis en langzaam maar zeker drong tot haar door dat ze niet meer zou terugkeren naar haar eigen huis. Dat vond ze moeilijk, want tot de operatie had ze altijd zelfstandig gewoond. Sinds haar overplaatsing naar een ander verzorgingshuis ging het snel bergafwaarts met mijn 94-jar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien