Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Waarom kijkers 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' het massaal over de kledingkeuze van Betty hebben

Kijkers konden woensdagavond weer smullen van een aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak. Ook dit keer ging Mr. Visser weer langs om een heftige burenruzie te sussen. Toch werd de aandacht van de kijkers naar iets héél anders getrokken. 

En dat was naar de kledingkeuze van Betty.

Advertentie

Erfgrens
Mr. Visser is deze week langsgegaan bij Christiaan in Drachten. Hij ligt namelijk overhoop met zijn buren Freek en Betty. Christiaan heeft aangekondigd zijn huis te willen verkopen. Maar daarom wil de buurman een schutting die al meer dan 30 jaar op zijn grond staat, terugplaatsen op de originele erfgrens.

Ruzie
Daar is Christiaan het niet mee eens, want daardoor wordt de garage van Christiaan ontoegankelijk, waardoor de verkoopprijs van het huis ontzettend naar beneden gaat. De ruzie tussen de buren in Drachten wordt steeds erger dus gaat Frank Visser bij de buren langs. Krijgen Christiaan en Freek eindelijk antwoord op de vraag of de schutting nu wel of niet na 33 jaar terug mag naar de originele grens?

Gezamenlijke oprit
Na alles goed te hebben bekeken, komt mr. Visser met een uitspraak. Hij geeft aan dat de garage bereikbaar moet blijven en dat schutting daardoor niet verplaatst hoeft te worden. Maar omdat het om een gezamenlijke oprit gaat, mogen beide buren de oprit niet blokkeren. Hierdoor moet de pergula van Christaan weg en mag zijn auto niet op de oprit staan, alleen in de garage. Zowel Christiaan als Freek en Betty zijn uiteindelijk blij met de uitspraak. Zo zie je maar: eind goed, al goed.

Trui
Kijkers vonden het weer een leuke aflevering. Toch geven ze op Twitter wel toe dat ze eigenlijk maar op één ding konden letten tijdens de uitzending en dat was de kledingkeuze van Betty. Zo goed als de hele uitzending droeg Betty namelijk een lichtblauwe trui met het hoofd van hond erop. Kijkers hebben hard moeten lachen om de hondenoortjes, -ogen en -mond op de trui.

Maar hé, iedereen moet lekker dragen wat ‘ie zelf wil. Toch?

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter, Mr. Frank Visser doet uitspraak. Beeld: ANP

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien