Libelle Beauty cadeaubox met 77% korting!

Zoek binnen:

Kijkers 'Hendrik Groen' vooral onder de indruk van al het acteerwerk

Kijkers kunnen iedere maandagavond weer genieten van een nieuwe aflevering van Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Vooral het acteerwerk en de herkenbare onderwerpen zorgen opnieuw voor heel veel lof.

De serie is een groot succes. Het 1e seizoen werd onwijs goed bekeken, maar ook het 2e seizoen stelt gelukkig niet teleur. Maandagavond keken er bijna 1,8 miljoen mensen naar de populaire serie.

Advertentie

Voor in de kist
In deze nieuwe aflevering proberen de ‘Omanido’s’ de hitte te bestrijden tijdens een uitje naar het zwembad. Ondertussen gaan Hendrik, Evert, Ria en Leonie op zoek naar een geschikt pak voor Evert, voor in de kist. Maar stiekem heeft Hendrik het moeilijk met de luchtige manier waarop Evert bezig is met het einde. Hij probeert Evert dan ook voor de laatste keer te overtuigen om zich in Duitsland te laten behandelen.

Herkenbaar
De kijkers thuis staan elke week weer versteld van het acteerwerk. Ze vinden dat de acteurs ontzettend goed, respectvol én met humor acteren. Ook het verhaal vinden ze keer op keer weer mooi, herkenbaar en soms erg verdrietig. Op Twitter kunnen de kijkers dan ook alleen maar vol lof over de serie praten. “Wat zijn ze toch goed, de cast van Hendrik Groen. Elke. Aflevering. Weer. Petje af en diepe buiging” en “Wat een prachtige, indringende, tenenkrommende en realistische serie is Hendrik Groen. Schitterend gespeeld. Zo herkenbaar”, klinkt het op social media.

Allemachtig prachtig
Zelfs mensen die normaal gesproken liever geen Nederlandse televisie kijken, zijn dol op de serie. “Ik houd eigenlijk niet van Nederlandse series. Ik ben liefhebber van Britse series. Maar Hendrik Groen is echt allemachtig prachtig!”, schrijft een van de kijkers op Twitter.

Emotie
Wat de kijkers zo bijzonder vinden aan deze serie, is dat ze iedere aflevering weer met een lach én een traan zitten te kijken. “Hoe kan het dat zoiets droevigs ook zo leuk kan zijn?”, vraagt een kijker zich dan ook af. De dialogen over ziek zijn, afscheid nemen en iemand moeten missen zorgen keer op keer voor veel emoties bij de kijkers van Het geheime dagboek van Hendrik Groen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Beeld: Elmer van der Marel / MAX

Lees meer

Zo ziet deze week (14 juli t/m 20 juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.
Numerologie werkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien