Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Kijkers 'Het spijt me' huilen mee met Julia (21) die sorry zegt tegen haar vader

In Het spijt me brengt Caroline Tensen mensen samen die iets goed te maken hebben. Dít keer hoopt Julia (21) dat haar vader haar na 6 jaar vergeeft. 

Zij heeft namelijk al 6 jaar geen contact meer met haar vader, nadat ze hem heel erg heeft gekwetst.

Advertentie

Verdriet
Julia vindt het verschrikkelijk dat ze haar vader daardoor niet meer ziet, want vroeger waren ze enorm hecht samen. Ze kookten altijd samen en ging regelmatig samen vissen. Ze mist de tijd die ze met haar vader doorbracht. “Als je opgroeit mis je toch wel een beetje een vader in je leven”, legt ze uit aan presentatrice Caroline Tensen.

Ingeruild
De band tussen vader en dochter was voorheen altijd heel hecht, omdat Julia het enige meisje was. Maar toen haar ouders gingen scheiden en haar vader een nieuwe vriendin kreeg, ging het helemaal mis. “Ik voelde me een beetje ingeruild”, vertelt Julia. “Ik was natuurlijk altijd zijn lievelingetje en nu was ‘ie er nooit meer en keek ‘ie niet meer naar mij om. Dat was wel heftig.”

Ruzie
Aangezien ze geen aandacht meer kreeg van haar vader, ging Julia op een gegeven moment om negatieve aandacht vragen. Dit liep uit de hand toen haar stiefmoeder contact met Julia opnam. Waar bemoei jij je mee, dacht Julia. Ze begon haar stiefmoeder te negeren en niet lang daarna kregen ze ruzie. De ruzie liep zo uit de hand dat ze elkaar 6 jaar daarna nog steeds niet hebben gezien.

Komt niet opdagen
Julia heeft meerdere pogingen gedaan om haar excuses aan te bieden, maar haar vader weigerde naar haar te luisteren. Ook bij Het spijt me schittert Julia’s vader van afwezigheid. Hij heeft een videoboodschap opgenomen en laat weten alleen met haar te willen spreken als zijn vriendin Linda er ook bij mag zijn. Dat vindt Julia heel lastig. “Ik had dit niet verwacht”, zegt ze. “Ik wil hem gewoon door elkaar schudden: waar ben je mee bezig?” Op dat moment rollen de tranen over haar wangen.

Tot inzicht komen
De kijkers laten op Twitter weten erg met Julia mee te leven. Ze vinden het bizar dat haar vader niet is komen opdagen. “Waarom komen er steeds kinderen sorry zeggen, terwijl het de ouders waren die lang geleden zijn gaan scheiden, waardoor de kinderen een beetje van ’t padje gingen?” en “Ik denk dat de vader beter alle twitterreacties kan lezen om tot inzicht te komen”, klinkt het op Twitter. Ze zijn het er in ieder geval allemaal over eens: eigenlijk zou de vader van Julia zijn excuses moeten aanbieden.


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL, Twitter. Beeld: ANP 

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien