Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Kijkers verbazen zich over houding stel in 'Voor Hetzelfde Geld'

Het leven in de stad is heerlijk, maar wanneer je al een tijdje met z’n drieën op 60 vierkante meter woont, wil je weleens wat anders. Kiki en Geert-Jan gingen maandagavond in Voor Hetzelfde Geld op zoek naar een plek buiten Amsterdam, maar dat was nog niet zo makkelijk voor het stel.

Het gezin woont met z’n drieën in een klein appartement in de Pijp in Amsterdam. Een heerlijke buurt met veel leuke winkels en horeca, maar het appartement wordt nu wel echt te klein voor het gezin en meer parkeerplek in de buurt zouden ze ook wel heel prettig vinden.

Advertentie

Huis buiten de stad

Een perfecte case voor Natasja Froger en het team van Voor Hetzelfde Geld. Zij laten het stel verschillende huizen buiten de stad zien, maar Kiki en Geert-Jan zijn niet zo makkelijk over te halen en zien het leven buiten de stad nog niet zo zitten.

Uiteindelijk gaan ze een week proefwonen in Nigtevecht, een plaatsje ongeveer een halfuur van Amsterdam. Een compleet andere wereld voor het stel en dat terwijl ze zelf uit Gelderland komen. Daar hadden veel mensen op social media dan ook wat over te zeggen:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: Brunopress

Sylvia Witteman: “Het is raar om naar de botten van je moeder te kijken”

Sylvia Witteman moeder ziekenhuis Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week maakt Sylvia zich zorgen om haar moeder in het ziekenhuis.

Mijn oude moeder, alleen thuis, was ’s avonds gevallen en kon niet meer opstaan. Naar haar telefoon kruipen kon ze nog nét. “Goddank!”, zeiden mijn broer, zus en ik tegen elkaar. Het is wonderlijk, hoe je bij zulke rampspoed blij kunt zijn met kleinigheden. In het ziekenhuis bleek haar linkerheup gebroken. Ik zag het op de röntgenfoto. Het is raar om naar de botten van je moeder te kijken. Ze m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien