Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Kijkers 'Ik Vertrek' zijn om déze reden erg geschrokken en uiten kritiek

Al een aantal weken zendt Ik vertrek herhalingen uit. Kijkers zijn dit keer erg geschrokken en uiten kritiek naar het programma omdat ze het overlijden van een deelnemer hebben verzwegen.

In de herhaling van december 2015 zagen de kijkers gisteren opnieuw het verhaal van Joost en Susan. Zij verruilden Almere voor Andalusië.

Advertentie

Vol goede moed
Het stel wilde daar een Bed & Breakfast gaan beginnen. Het pand dat ze hebben gekocht was al 8 jaar onbewoonbaar. Er was dan ook geen water, geen elektriciteit, geen riolering en zelfs de ramen en deuren ontbraken. Toch begonnen ze vol goede moed aan het avontuur.

Hartaanval
Zoals altijd plaatst AVROTROS na iedere herhaling een update op de website en op hun Facebookpagina. Dat deden ze ook dit keer, maar daar schrokken de kijkers toch wel van. “Sinds de uitzending van 5 december 2015 is mijn leven behoorlijk veranderd en op zijn kop gezet”, schrijft Susan. “Nog geen 3 maanden na de uitzending is Joost overleden aan een hartaanval. Hij deed mee aan een mountainbikewedstrijd waar hij al maanden voor had getraind. En dan op 13 maart 2016 krijg je zo’n vreselijk bericht en staat je wereld even stil…”

Triest
Kijkers zijn enorm geschrokken van dit heftige bericht van Susan. Op Twitter laten ze weten het erg ‘slecht’ te vinden van de omroep dat ze het overlijden van Joost niet aan het eind van de uitzending hebben vermeld. “Lees ik nu dat Joost 3 maanden na de eerste uitzending is overleden. Vreemd dat daar niet bij stilgestaan werd” en “Wat verdrietig dat het vervolg zo heftig is”, schrijven de kijkers dan ook op social media.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Telegraaf. Beeld: AVROTROS

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien